Pilota a l’escola. Ens visita «Josep de Xeraco»

El passat 16 de març vam participar en la 15a edició del programa “PILOTA A L’ESCOLA” organitzat per la GVA. Ens va visitar el pilotari Josep Rodríguez Gómez “Josep de Xeraco”.

Tot el nostre alumnat de l’ESO va poder gaudir amb una xerrada de Josep i amb classes de tècnica amb les quals, l’alumnat va poder practicar les diferents modalitats de la pilota.

El programa va ser un èxit total on tot el nostre alumnat va poder aprendre diferents colpetjos ensenyats per un pilotari professional.

Al nostre centre, sempre apostarem per l’esport, però sobretot per l’esport Valencià..

Accede a las imágenes en Google Fotos

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport posa en marxa la 15a edició del programa PILOTA A L’ESCOLA, en l’etapa de secundària, amb l’objecte de continuar amb el procés d’acostar a l’alumnat el coneixement i la pràctica de l’esport de la pilota valenciana, a través de la vivència en directe amb pilotaires, durant una jornada teoricopràctica, en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana.


Amb aquest projecte, la Conselleria vol contribuir al fet que el nostre jovent valore els efectes beneficiosos que la pràctica regular de l’esport té sobre les condicions de salut, individual i col·lectiva, i la qualitat de vida.

L’activitat consisteix en una visita d’un professional al centre i una competició estructurada en diverses fases: fase intracentres on es practicarà i s’organitzaran els equips, una intercentres, on dos centres que estiguen a prop faran una jornada d’anada i tornada per desenvolupar la competició i on cada centre haurà de seleccionar 4 equips; una intercomarcal amb els equips classificats de la fase intercentres i una fase final on s’enfrontaran els equips que hagen superat la ase intercentres. Aquesta competició consta de dues categories: una de 1r i 2n cicle d’ESO i una altra per a 3r i 4t d’ESO.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *