Miguel Angel Esteve Vidal. 2n premi del II Concurs de Cartells «Gandia lliure de drogues»

El 26 de juny, DIA INTERNACIONAL CONTRA LES DROGUES, el departament de  Sanitat i Polítiques Saludables, a través de la UPCCA i el Centre Salut Pública de  Gandia, organitzen el II Concurs de Cartells “GANDIA LLIURE DE DROGUES”,  amb l’objectiu de sensibilitzar i prevenir el consum de drogues en la població jove.

El programa de prevenció de drogues impulsat per la UPCCA està destinat, entre  altres, a estimular la prevenció del consum de drogues entre l’alumnat dels centres  educatius, garantir un entorn educatiu lliure de drogues, desenvolupar conductes  saludables entre la població adolescent, així com retardar l’edat d’inici en el consum de  drogues entre la població juvenil. 

El nostre alumnat de 2n i 3er de l’ESO ha participat en aquest concurs i ha mostrat la  seua part més creativa mitjançant la utilització de tècniques artístiques com el dibuix i  la fotografia. Miguel Angel Esteve Vidal ha sigut guardonat amb el 2n premi del II Concurs de  Cartells del Dia Internacional contra l’ús indegut i tràfic il·lícit de drogues  «Gandia lliure de drogues».

Recordem que fa només uns mesos va ser guardonat amb el segon premi del Dia Mundial Sense Tabac.

CARTELL DIA MUNDIAL SENSE TABAC. 2n Premi Miguel Àngel Esteve Vidal

Donem la nostra sincera enhorabona al departament artístic per afavorir la participació de tot l’alumnat en aquests tipus d’iniciatives.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *