II Concurs de Postals “HOMENATGE DE LES XIQUETES I XIQUETS DE GANDIA ALS IAIOS I IAIES 2022”

L’Àrea d’Infància de l’Ajuntament de Gandia, a proposta de l’òrgan de participació infantil “El Consell de la Infància”, convoca el II Concurs de Postals.

El II Concurs de Postals “HOMENATGE DE LES XIQUETES I XIQUETS DE GANDIA ALS IAIOS I IAIES 2022” pretén donar resposta a una de les propostes presentades pels membres del II Consell de la Infància (Curs 2019-2020).

“Que tots els alumnes de Gandia elaboren una redacció sobre la tasca dels iaios, en reconeixement a tot el que fan per la nostra societat i en record a aquells als quals la COVID-19 s’ha emportat”.

L’actual Consell de la Infància ha considerat donar-li continuïtat a la proposta dels anteriors Consellers i Conselleres.

La crisi sanitària va ocasionar un canvi en la manera de relacionar-se entre la infància i els seus majors, passant de presencial a telemàtica, a reduir el temps de contacte entre ells i elles o, fins i tot, a no tenir-ne cap.

És per això, que aquest Concurs suposa una oportunitat per a l’alumnat de 5é i 6é de Primària de Gandia perquè puga expressar i manifestar tota la seua estima cap a la gent gran, així com compartir experiències i anècdotes amb la resta de la ciutadania a través de la creació d’una Postal (dibuix per a la portada i text per a la contraportada), tenint la següent temàtica:

“El que més m’agrada dels meus iaios és…”

Així han quedat les nostres postals. Els nostres iaios i iaies són molt especials per a nosaltres!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *